Pachetul de Revelion propus de Hotel PRAID **+ imbina confortul camerelor modern amanajate cu bucataria traditionala secuiasca/ ardeleneasca si cu diversitatea atractiilor turistice si a posibilitatilor de relaxare/ agrement din Regiunea Sarii.

Main Menu

Main Menu

PACHETUL DE 4/ 5 NOPTI (cu demipensiune, Pomana Porcului, Masa Festiva de Revelion) include:

  • Cazare 4/ 5 nopti in Hotel PRAID**+ (camere/ apartamente cu baie proprie, cablu TV - LCD, WiFi, incalzire centrala), perioada la alegere intre 28 dec. 2013 – 03 ian. 2014
  • Servicii de masa – demipensiune (fisa cont 50,00 RON/ pers./ zi) in localurile proprii ale hotelului (restaurant cu specific secuiesc-ardelenesc si pizzerie)
  • Taierea porcului cu lautari/ dansatori si Pomana Porcului (cina specifica cu muzicanti)
  • Masa festiva de Revelion si petrecere in Restaurantul Hotelului PRAID**+, cu formatie LIVE  si meniu in regim ALL INCLUSIVE (mancare si bautura la discretie), Foc de Artificii la miezul noptii !!!

TARIFE (cu demipensiune + 2 mese festive):

pachet 4  nopti

pachet 5 nopti

890 RON/ pers/ sejur

990 RON/ pers/ sejur

REDUCERI COPII: 0 – 5 ani GRATUIT  (cu 2 adulti in DBL)

DE LA 6 ANI: 50% (cu 2 adulti in APT/ TRPL)

SUPLIMENT SGL:  80,00 RON/ noapte

PROGRAME OPTIONALE (zilnic in perioada 29 dec. - 01 ian.):

  • Între orele 08:00 – 16:00 (intrări la fiecare ½ oră): Vizitarea Salinei Praid: include transportul subteran cu autobusul (dus – întors), durează aproximativ 1,5 – 2 ore ; TARIF INFORMATIV: 20,00 RON/ pers
  • Între orele 10:00 - 12:00 Drumeție cu ghid în lumea spectaculoasă a sării de la suprafață, CANIONUL DE SARE, PRAID. Pornire din fața Hotelului Praid, centru. Tarif: 10 lei/pers.
  • Între orele 12:00 - 14:00 Modelați-vă prima piesă proprie de ceramică tradițională în ATELIERUL EXPERIMENTAL DE OLĂRIT din Corund, asistat de un olar. Veți găsi piese natur pentru pictat, forme de presat din lut. Ne găsiți pe DN 13A, la intrare în Corund, dinspre Sovata. Tarif: 25 lei/pers.
  • Între orele 13: 00 - 15:30 Vizită în lumea minunată a cătunurilor din Valea lui Pavel cu SĂNII TRASE DE CAI. Se vizitează Tinovul de la Fântâna Brazilor, apoi urmează o degustare tradițională cu bunătăți de-ale casei toate naturale. Transferul din Corund la Valea lui Pavel este inclus în tariful de 50 lei/pers.
  • Între orele 17:00 - 19:30: PROMENADA DIN CORUND pe căruța cu torțe trasă de cai. Se vizitează 4 tipuri de ateliere meșteșugărești (olărit, cioplit în lemn, țesut și prelucrare de iască). Atmosfera se încinge cu pălincă și ceai fierbinte. Tarif: 50 lei/pers.

POSIBILITATI DE SCHI IN REGIUNE (in raza de 20 km):

· Pârtia Aluniș - Sovata (apr. 12 km) – cu cel mai ridicat grad de dificultate din regiune, singura echipată cu teleferic, având o lungime de 1.100 m și o diferență de nivel de 300 m (pantă 28%)

· Pârtia Bogdan – Bucin (apr. 15 km) – după reamenajare cea mai lungă din regiune (1.450 m), cu acces de la șosea, grad de dificultate mediu, bătută mecanizat și echipată cu teleschi (750 m)

· Pârtia Havas – Bucin (apr. 20 km) – recomandată în special schiorilor amatori sau familiilor, are o lungime de 1.200 m și grad de dificultate mediu, fiind echipată cu nocturnă si teleschi

· Pârtia Bujdoso – Bucin (apr. 22 km) – recomandată în special schiorilor începători sau copiilor, are o lungime de 600 m și grad de dificultate scăzut, fiind echipată cu nocturnă si teleschi